Tudtad, hogy Slash csillagi pályafutása egy kerékpáron indult el?

0
248
views

“Marc és én barátok  vagyunk azóta, mikor elloptam egy kerékpárt.” – Ez a megállapítás első mondat a könyvemből: “Gondatlan vezetés” Marc Cantertól. Ez a könyv valójában  Slash önéletrajza (valódi nevén Saul Hudson) 1976 óta, és egyszerre ragadja meg az egész történelmét a  Guns N ‘Roses-ban és utána az Appetite For Destruction albumig, mint az egyik legjobb album a rock történelemben és egyúttal a gyémánt lemez tulajdonosáról.

De térjünk vissza Slash-ez. Természetesen a kerékpár-t Marco később visszakapta, és körülbelül valahol azután kezdődött el pár gyilkos nézessekkel a kölcsönös barátság. 1978 óta együtt lovagolták meg a motocross-t és olyan trükkökel Slash elő rukkolt,  melyel megelőzték a korukat ugyanolyan razanciával, mint akkor ahogy felvette először a gitárt az ő jellegzetes hangjával, melyet ki tudott adni belőle. És mind ezt csak  hetedikes volt! Együdt eltöltöttek sok hétvégét egy földúton közel a Victory és Balboa Boulevard kereszteződésénél  vagy a aszfalttavak-nál  La Bea. Már abban az időben, Marc úgy döntött, hogy dokumentálja mindent, mi történt Slash körül. Ez volt egy olyan előérzés, hogy ebból eredni fog valami igazán nagy?

És mikor tudta  Slash üzni a pontos gitárjátekott? Ne hagyátok magatokat megtéveszteni. Slash először megragadott egy gitárt csak mint  három évvel később! Még egy ideig játszani akart a basszusgitáron, de amikor a zenetanár rámutatott, hogy a basszus csak négy húr, ellentétben a gitár hat, döntés született arról, hogy ez  nagyobb kihívást jelent.

Ez nem jelenti azt, hogy a kerékpár “letette”. Csak fusd át a könyvet amit már említettünk, és a legvégén találsz rá, amit keresetél. Augusztus 16, 1988 tartotta az első koncertjét Guns N ‘Roses a nagy East Rutherford Giant stadionban, New Jersey-ben, amelynek kapacitása több mint 80.000 ülőhely. “Gansosok” így itt játszottak együtt a legnanoyobbak mellet mint Aerosmith és a Deep Purple. Marc készítet  néhány fotó-t a backstageben, köztük egy ahol Slash tapos  a színpad körül egy kerékpáron. Marc: “Így kezdődött számomra az egész. Slash és a bike. ”

Marc Canter személyiségeről az emberek nem tudnak, de az eredeti tagok által aGuns N ‘Roses őt tekinti mint a hatodik tagjának a zenekarban. A könyv “Gondatlan vezetés” rögzített több mint 50 koncertet, mely során elején a zenekarról, új dalok merültek fel, amelynek során a koncert, és természetesen, hogy mi történt a színpadon és mögötte és amit nem láthattunk … Ez nagyon érdekes olvasmány, ajánlom.

Íme egy videó Tokióban 1992-ben:

MEGOSZTÁS