HIM zenekar bejelentette, hogy vége a búcsú turné elindult?

0
269
views

Finn zenekar HIM hosszú hallgatás és a tétlenség után,  tájékoztatta a rajongókat, hogy elindult a búcsú turnén, amely megállapította az utolsó fejezetet a hosszú 26 éves pályafutásukat!

HIM, His Infernal Majesty eredetileg finn rockzenekar megalakult Helsinkiben 1991-ben, tagjai Ville Valo – énekes, dalszerző, Lily Lazer (gitár), Mige Amour (basszus), Gas Lipstick (dobok) és Emerson Burton ( billentyűzet).

Zenei stílusuk rajongóik és HIM és Ville Valo szerinnt úgy ismerjük Szerelem Metal. Ville mondta a csoport úgy kezdte, mint egy tisztelgés a  Black Sabbath el˝tt. DVD Szerelem Metal Archives Vol. Ville azt mondta, hogy beteg lett belőle, hogy ő (és a csoport) által kérték újságírók, mi az a műfaj amit ők játszanak. Emiatt teremtett új műfajt Szerelem Metal (ami szintén a neve az album 2003). A kritikusok őket, hogy jó vagy rossz, többnyire más műfajba sorolják: alternatív rock, gothic metal és gothic rock. De a zenei stílus között változnak albumok és dalok is.

A frontember Ville Valo a hivatalos HIM Facebook oldalán írta: “Miután egy negyed évszázada összekuszálva szerelemmel és metállal őszintén úgy érzi, hogy a HIM átadta természetellenes módon, hogy az út végén lehet találni sok módját, hogy felfedezetlen nézetek, illatok és a hangokatátadjanak és azt, hogy el kell búcsúzni. Köszönöm ”

Az utolsó HIM túra élvezhető ezekben a városokban. “Mielőtt ezt az eseményt, a nagy transformaciót elindítjuk, szeretnénk ajánlani egy utolsó lehetőséget, hogy megtapasztaljátok a fellépésünket. Ez nem lehet egy gyászdal, hanem egy ünnep a szeretet metálhoz, annak minden dicsőség! Találkozzunk ott! “Kiderült az együttes basszusgitárosa Facebook oldalán elárulta Mige.

Jun. 14 – Spain Barcelona Razzmatazz
Jun. 15 – Spain Madrid La Riviera
Jun. 16 – Spain Santander Sala Escenrio
Jun. 17 – Portugal Porto Hard Club
Jul. 01 – Finland Helsinki Tuska Festival
Jul. 13 – Finland Tuuri Miljoonarock
Nov. 24 – Russia St Petersburg Dk Lensoveta
Nov. 25 – Russia St Petersburg Dk Lensoveta
Nov. 26 – Russia Moscow Club Stadium Live
Nov. 28 – Poland Warsaw Stodola
Nov. 29 – Germany Hamburg Docks
Dec. 01 – Germany Berlin Columbiahalle
Dec. 02 – Czech Rep. Prague Forum Karlin
Dec. 04 – Germany Leipzig Haus Auensee
Dec. 05 – Germany Munchen Tonhalle
Dec. 06 – Switzerland Zurich X-Tra
Dec. 07 – Italy Milan Alcatraz
Dec. 08 – Germany Koln Palladium
Dec. 09 – Luxembourg Esch-Sur-Alzette Rockhal
Dec. 11 – Holland Amsterdam Paradiso
Dec. 12 – Holland Tilburg 013
Dec. 14 – Scotland Glasgow Barrowland
Dec. 15 – England Nottingham Rock City
Dec. 16 – England Manchester Academy
Dec. 17 – England London Roundhouse

MEGOSZTÁS