Átkozott Club 27! Elhunyt zenei csillagok, kik távoztak 27 évesen!

0
235
views

27 Club (Club 27), olykor  Club Forever 27 Club (Club Mindörökké 27) ismert rajongók körében úgy mint egy csoport befolyásos rock és blues zenészekbol, akiknek az élete hirtelen véget ért 27 évesen.

A halálozási okok voltak néha egy kicsit rejtélyesek. Egy másik kapocs a klub tagjaival gyakori volt  a kábítószer használat, mint az összes halálesetet többé-kevésbé. Lendületet létre a klub volt a halál szokatlan számú nagy 27 éves zenészek. Ezek közé tartozott a Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison és így tovább …

A legismertebb zenészek így haltak meg 27 évesen!

Brian Jones alapítója és gitárosa a Rolling Stones meghalt július 3-án 1969 medencébe fulladt.

Híres gitáros Jimi Hendrix meghalt szeptember 18-án, 1970. Megfulladt a hányásában, mikor túladagolta magát altatókal. Fantasztikus gitáros és dal zeneszerző A Jimi Hendrix exprerience és a Band of Gypsys zenekaroknak.

Janis Joplin meghalt október 4, 1970 valószínűleg a heroin-túladagolás következtében. Ő volt a frontembere és dalszerzője zenekaroknak, mint a Big Brother and The Holding Company, Kozmice Blues Band és a Full Tilt Boogie Band.

Jim Morrison meghalt július 3-án, 1971. A hivatalos halálok “szívelégtelenség”, de ez boncolás nélkül, a tényleges halál oka továbbra is rejtély. Jim Morrison költő, dalszövegíró, frontember, dalszerző és video rendező a The Doors-ban.

A legismertebb talán Kurt Cobain halála, akit holtan találtak a házában. Bár az oka halálának gyakran feltételezték hivatalos változat így szól: túllépte öngyilkosság egy sörétes puska által. Kurt Nirvana frontembere, gitárosa és zeneszerző-e. Meghalt április 5, 1994.

Július 23 két évvel ezelőtt halt meg egy jól ismert amerikai énekes Amy Winehouse. Valószínűleg alkohol mérgezésben.

2013-ban, halálaval hozzájárult az átkozott a klub-ba Sławomir “Mortifer” Kusterka, basszusgitáros a Hate zenekarban. Meghalt április 6, 2013 Németországi turné során.

MEGOSZTÁS